Wella Ultimate Repair îți redă strălucirea

Alte articole

Wella Ultimate Repair îți redă strălucirea

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
hdr

Wella Ultimate Repair seamănă cu un soi de baghetă magică: în timp îți restaurează părul așa cum era, păstrând totodată componenta de disciplină pe care o dorește oricine vrea să nu aibă surprize cu propriul păr în fiecare zi.

Părul arată natural at its best, it’s you again, numai ca devine ușor de coafat. Priceless!

Toata lumea vorbește despre efectul Wella, dar pe mine pot spune deschis că pur și simplu m-a uimit!

De când am părul vopsit blond și crescut lung, singurele substanțe pe care le pun în păr și singurele tratamente pe care i le aplic țintesc numai răsfățul părului, hrănirea și eventuala lui reparare. Adesea sunt tot produse Wella. Preferatul e Infinite Shine.

În rest, niciodată uscat cu foehnul, niciodată placă, niciodată ondulator (în mod straniu părul s-a ondulat singur pe măsura ce creștea). Niciodată vopsea pe lungimi, ci numai la rădăcină. Asta tocmai ca să îl păstrez lung și bogat. Deși e vopsit blond și inevitabil tratat cu decolorant.

La spălat, rutină clară: șampon, balsam, tratament  – calitate profesională – cum spuneam Wella Infinite shine in cea mai mare parte a timpului.

Totuși, în anii ăștia de blond continuu, părul meu pe care eu îl știam aspru, gros, uscat și umflat de mii de bucle a devenit din ce în ce mai moale, mai cuminte, lucios, dând parcă impresia de mai puțin volum, treptat a început să pară și mai puțin buclat.

În continuare un păr foarte frumos, dar câteodată îmi dădea un soi de not me sensation și o dorință de a-mi regăsi parul așa cum era el – dorință destul de ascunsă și în final chiar destul de resemnată. Până la Wella Ultimate Repair.

Când am început să folosesc serul, mă gândeam că va repara firul de păr, că acesta va fi mai sănătos, dar mă așteptam să păstreze stilul lucios și cuminte – am văzut și cât de stralucitor a fost folosit produsul în acest sens la defilarea Victoriei Beckham.

Ceea ce am observat eu după câteva aplicări… ei bine, era chiar magic. Se întorsese părul meu de altă dată, dar numai cu avantajul de volum și naturalețe, nu și cu problemele legate de încurcat/pieptănat!

sdr

ULTIMATE REPAIR este o gamă inovatoare care reunește munca a peste 300 de  cercetători, 500 de brevete, dar și a 140 de ani de încredere în expertiza profesională a părului.

Realmente, ULTIMATE REPAIR revoluționează prin modul în care abordează repararea părului. Până acum, formula de reconstrucție se concentra în primul rând pe repararea interioară – pe cortex. Dar de ce să ne oprim aici?

ULTIMATE REPAIR este o soluție holistică care reface legăturile pe interior și revitalizează părul pe exterior în același timp grație tehnologiei ce combină Acidul Alpha Hydroxy și Omega-9. Inițial, inspirația a venit de la pielea care deține abilitatea de a se repara singură în două feluri: regenerarea celulelor din interior și refacerea barierei de protecție în exterior. Dar cum părul nu are puterea de a se regenera singur, provocarea cercetătorilor noștri a fost acea de a reproduce puterea de refacere a pielii, dar pentru păr, și au reușit să facă acest lucru în gama ULTIMATE REPAIR. AHA –  reface legăturile pe interior + OMEGA 9 – revitalizează parul pe exterior

AHA – este un acid organic, cu o moleculă suficient de mică pentru a pătrunde în firul de păr până la cel mai adânc nivel, reparând astfel legăturile de hidrogen din cortex, pentru a crea o structura mai puternică.

OMEGA9 – Este un acid gras, mononesaturat, care targetează fibra părului în exterior. El învelește suprafața acestuia și umple cuticula, recreând o barieră de protecție.

Descoperirea constă în combinarea a două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii: Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9. Împreună, cele două au puterea de a repara toate tipurile de păr dinspre interior, către exterior.

MIRACLE HAIR RESCUE – schimbă cu adevărat jocul! Este un spray leave-in pentru repararea intensivă a oricărui tip de păr în doar 90 de secunde. Cu mai puțin de jumătate din timpul de reparare al celorlalți competitori.

TEHNICĂ REVOLUȚIONARĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI ÎN 4 PAȘI

Patru produse create cu ajutorul a 140 de ani de expertiză, pentru toate tipurile de păr. Fiecare dintre acestea formulate cu o tehnologie patentată, o combinație inspirată din îngrijirea pielii cu Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9.

Este vorba de o reparare instant, din interior către exterior, pentru toate tipurile și texturile de păr: degradat, ondulat, fin, drept, etc. Cu o textură fină și o aromă semnătură, extrem de subtilă.

ULTIMATE REPAIR transformă îngrijirea zilnică într-o experiență extraordinară.

• Pentru toate tipurile de păr și texturi: fin, subțire, drept, ondulat, creț, neascultător

• Vegan

• Netestat pe animale

• Compatibil cu părul vopsit

• Cruelty free

• Testat dermatologic

• Blând cu pielea

• Repară părul deteriorat de tratamentele: chimice, mecanice, termice sau cele cauzate de către mediul înconjurător

PASUL 1: CURĂȚĂ

Șampon: un produs ușor, cremos, pentru o curățare delicată și eficientă în fiecare zi. Îndepărtează impuritățile dăunătoare precum metalele, depunerile produselor de styling, sebumul, murdăria și poluarea și demarează procesul de refacere a firului de păr.

PASUL 2: ÎNTREȚINEREA

Conditionner: Un produs cremos care descurca părul, îl întărește și îl repară în fiecare zi fară să încarce. Părul se simte hidratat și curat, cu un aer proaspăt.

PASUL 3: TRATEAZĂ

Miracle Hair Rescue: Starul rutinei ULTIMATE REPAIR și o inovație în tehnologia reparării părului. Un spray leave-in foarte ușor care repară părul deteriorat din interior spre exterior în numai 90 de secunde. Descurcă, întărește și netezește părul pentru o transformare cu rezultate de durată. Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, cantitatea ajustându-se în funcție de nevoie. Chiar după prima utilizare părul se vede și se simte:

• Cu 99% mai puțin deteriorat

• Cu de 12 ori mai neted

• Cu extra strălucire

PASUL 4: PROTEJEAZĂ

Protecție leave-in: un ser cremos delicat care protejează, repară și netezește toate tipurile de păr. Îl face de 8 ori mai neted pentru un styling mai ușor. Oferă protecție 5 în 1 împotriva ruperii, deteriorării cauzate de razele UV, a căldurii (până la 230°C), de cea mecanică și de electrizare.  Părul drept este mai fin, buclele mai definite.

Efectul wella este deci naturaletea – am realizat că exact acest efect de redare a sentimentului firesc al naturii după perioadele de styling intens și diferit a fost cheia succesului inclusiv în cazul defilării Victoriei Beckham.

Pentru sezonul de primăvară-vară care se anunță și care a fost inaugurat anul trecut la Paris Fashion Week, Victoria Beckham și-a dorit coafuri care să sfideze convențiile, răzvrătindu-se împotriva feminității tradiționale și armonizându-se perfect cu proporțiile colecției.

Stilistul sesiunii, Anthony Turner, a creat look-uri puternice și frapante, inspirându-se din conceptul de păr „frumos de la natură”. Iar produsele alese de el au fost cele din gama Wella Professionals ULTIMATE REPAIR

Când părul tau și cu tine vă regăsiți în acel me feeling care este automat și a me good feeling, atunci orice styling care vine apoi va fi o poveste de succes. Vei fi tu, strălucind.

Deci, ca să îl parafrazez pe poet, cu duiosie si nu cu impietate: Wella Ultimate Repair, pe mine mie redă-mă!

btfmdn