VIWA VITAMINWATER, acum mai accesibilă!

Alte articole

VIWA VITAMINWATER, acum mai accesibilă!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

VIWA VITAMINWATER prezentă acum și în rețeaua PENNY 

BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL anunță parteneriatul strategic cu BRANDS TO CLIENT SRL pentru listarea gamei VIWA VITAMINWATER
în PENNY

Cele 4 sortimente de băuturi răcoritoare vor fi disponibile peste 360 de magazine PENNY din întreaga țară

Se știe, toți nutriționiștii o spun sus și tare: nimic nu se compară cu apa când vine vorba de hidratare! Totuși, realitatea din teren e puțin diferită: majoritatea oamenilor nu sunt prea încântați să cumpere o sticlă de apă când sunt foarte însetați ci vor prefera… ceva cu gust. Sigur, veți spune, asta e o formă de răsfăț și de capriciu. Ei bine, tocmai nutriționiștii vă vor contrazice! Vrem ceva cu gust atunci când suntem nu numai deshidratați, dar am pierdut și vitamine și minerale, prin transpirație, de exemplu. De aceeea cel mai bine ne va restabili și nivelul de hidratare și nivelul hidroelectrolitic o apă cu gust…. delicioasa VIWA VITAMINWATER!

București, 20 iunie, 2024. VIWA VitaminWater, o alternativă mai sănătoasă la băuturile răcoritoare carbogazoase și cele cu zahăr sau îndulcitori artificiali, va fi disponibilă din luna iunie în peste 360 de magazine din rețeaua PENNY. Astfel, compania își extinde prezența pe piața din România și continuă seria parteneriatelor strategice care includ alte lanțuri de retaileri, pe langa cele deja existente, respectiv Kaufland și Mega Image. 

Începând cu această luna 4 sortimente de apă cu vitamine VIWA VitaminWater din portfoliul companiei BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL VIWA Vitamin Water vor fi comercializate în rețeaua PENNY – VIWA IMMUNITY C +D3, VIWA BODYPROTECTION (Collagen si Zn), VIWA MAGNEMAX (Mg) si VIWA BRAINBOOST (Ginkgo Biloba + Exctract de ceai verde)

Prin comercializarea produselor din gama VIWA Vitaminwater în rețeaua PENNY continuăm strategia de extindere pe piața din România, în asentiment cu cererea tot mai mare din partea consumatorilor pentru alternative sănătoase la băuturile răcoritoare clasice. Avem încredere că parteneriatul cu PENNY România va aduce produsele noastre în fața unui public tot mai numeros și, astfel, vom contribui activ la creșterea unei categorii aflată deja în tendințele alegerilor responsabile și în România. Calitatea produselor noastre este certificată internațional și ne bucurăm că sortimentele noastre premiate international, pentru gust si calitate, sunt disponibile spre achiziție acum și în magazinele PENNY din întreaga țară. a declarat Sorin Boaje – Director General Best Service Distribution.

VIWA Vitaminwater reprezintă o nouă generație de băuturi funcționale pentru persoanele care duc o viață activă, sănătoasă și responsabilă. Produsele din portofoliul companiei BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL întrunesc atât avantajele apei cât și pe cele ale băuturilor răcoritoare – sunt revigorante, sărace în calorii, au arome fructate unice și conțin vitamine și minerale esențiale bunei functionari a organismului, dar si pentru a duce un stil de viață sănătos. 

Sunt foarte mândru că prin acest parteneriat strategic cu Penny produsele de o calitate extraordinară din gama VIWA Vitaminwater sunt disponibile acum către un public mai larg, aducând, astfel, o plus valoare ofertei magazinelor din rețea pentru acei clienți care caută produse premium. Suntem convinți că expunerea mai mare către public va duce la creșterea preferinței pentru acest tip de produs și, implicit, la creșterea întregii categorii. A declarat Bogdan Colea, CEO Brands to Clients.

Apele VIWA Vitaminwater conțin vitamine și minerale, au un nivel scăzut de calorii, pentru că sunt îndulcite cu zahăr din fructe (fructoză) și Stevia (indulcitor natural nutritiv), sunt răcoritoare, deoarece au un conținut ridicat de apă minerală plată și beneficiază de mai multe sortimente ce conțin diferite arome și combinații de vitamine, minerale si plante medicinale cu rol benefic asupra organismului, dovedit stiintific .

Lipsa zahărului rafinat și a îndulcitorilor artificiali (Aspartam, Acesulfam K, Ciclamati de sodiu, Zaharină, etc) din compoziția acestora, gustul și calitatea deosebite, obținute exclusiv din concentrat de fructe naturale, cel mai mic număr de Kcal și carbohidrați/100 ml, dar cu cele mai mari valori ale vitaminelor și mineralelor (Zn și Mg) din compoziție raportate la NRV% (valorile de referință ale nutrienților) reprezintă cele mai importante beneficii ale gamei pe piața băuturilor răcoritoare.