Stone Cold Nails for a Hot Season

Alte articole

Stone Cold Nails for a Hot Season

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
fbt

Stone Nails: the Cool Trend for a Hot Season

Stone Nails e trendul sezonului în materie de unghii! 

Cine-ar fi zis că niște unghii gri vor stârni atâta entuziasm? Ei bine, cine știe zicala aceea din copilărie, după care dacă ai mâinile reci, sigur ai inima caldă! 

Așadar pentru a ne da puțină răcoare, timp în care ne celebrează sensibilitatea inimii, nail artiștii au venit cu această provocare a unghiilor cu aspect de piatră rece.

Se pornește de la gri, e adevărat, dar se folosesc tot felul de artificii cromatice pentru a scoate griul din platitudine și pentru a sugera profilul și răcoarea vie a pietrei. 

Nu este nicidecum vorba de griul mat, tern care, în mod normal, poate părea o culoare rece pentru întâmpinarea zilelor însorite. Stone nails sunt inspirate de natură, de pietre și de râuri, de aceea griul lor este condimentat cu accente luminoase, cu reflexii la jumătatea distanței dintre albastru și liliac, aproape evocând rocile de pe țărmurile unui corp de apă. 

Datorită nuanțelor de albastru și lila, acest lac de unghii este într-adevăr foarte strălucitor. O culoare potrivită pentru persoanele care doresc să obțină un efect elegant și rafinat, încărcat de liniște și calm.

      Acest nou trend a început cu Alix Earle, o celebritate pe TikTok; ea a fost urmată de peste șase milioane de adepți pe social media. 

Tânăra a dezvăluit că manichiura gri este preferata ei pentru această primăvară, despre care a clarificat că nu este chiar un gri, ci mai mult un gri-albastru care seamănă cu o piatră lustruită. Alegerea ei a fost un gri deschis-mediu, cu subtonuri reci de albastru. 

Cum să obții un gri perfect, strălucitor?

       Atunci când vine vorba de unghiile gri pentru primăvara anului 2024, ceea ce face diferența este tocmai nuanța de gri aleasă. Lacul de unghii, de fapt, este îmbogățit cu o ușoară reflexie albastră, ideală în combinație cu un finisaj lucios și strălucitor. Și, mai presus de toate, perfect pentru a da o notă veselă lacului de unghii gri.”, punctează Diana Marandiuc, Education Manager OPI. 

       Prin urmare, un lucru e cert: Trendul unghiilor „stone” va fi peste tot în această primăvară, conform TikTok, dar și a experiențelor deja trăite. 

Cum poți obține gradientul de culoare perfect pentru unghiile de piatră? Iată câteva dintre cele mai populare tendințe pentru unghii cu stil în această primăvară:

       Unghii în nuanțe de piatră cu reflexii albastre: Înainte de toate, alegerea nuanței de gri este crucială. Mai apoi, adaugă o notă de prospețime lacului de unghii gri. Optează pentru un lac cu o ușoară reflexie albastru deschis, ideal în combinație cu un finisaj lucios și strălucitor.”, recomandă specialistul OPI.

       Forma unghiilor: Noua tendință – „Stone Nails” – se potrivește cel mai bine pentru unghiile migdalate, dar se poate adapta chiar și pe manichiura scurtă, pătrată, de asemenea în trend. Un aspect sofisticat și la modă! Poți alege să le porți într-o varietate de culori și finisaje, de la pasteluri la culori vibrante. 

       Versatilitate și eleganță: Acest stil „Stone Nails” este extrem de elegant și poate deveni culoarea simbolică a esteticii Old Money. 

       Aplicație creativă: Foarte important, aplicarea lacului de unghii permite obținerea unui aspect tridimensional și distractiv.

       Manichiura franceză: O tendință atemporală care va continua să fie populară. Poți alege să porți vârfurile într-o nuanță off-white sau chiar vanilie sau bej, pentru un aspect mai soft și mai puțin contrastant decât albul strălucitor.

       Strălucire subtilă: În această primăvară, vom vedea o varietate de nuanțe strălucitoare care vor evoca o senzație de visare. Acestea includ cromuri înghețate, nuanțe ușor roz și de lavandă transparentă. Pentru un aspect elegant și contemporan.

       Nuanțe pastelate: Cu primăvara în plină desfășurare, nu ar strica să experimentezi cu nuanțe pastelate. Un albastru de culoarea florilor de mai este perfect pentru această perioadă.

       Unghii cu efect de aură: Această tendință implică folosirea de culori și modele care creează un efect de aură sau energie în jurul unghiilor. Poți să adaugi detalii subtile sau să mergi pe un design mai îndrăzneț.

Acum ai la dispoziție noua gamă OPI Infinite Shine cu 70 de nuanțe, astfel că poți alege dintr-o varietate de nuanțe și finisaje pe cea care ți se potrivește cel mai bine în acest nou sezon. Paleta începe cu tonuri de alb crem și nud, apoi cuprinde un curcubeu întreg, cu roz, roșu, albastru, violet, galben, portocaliu și verde, la care se adaugă nuanțe neutre și metalice. În plus, gama este completată cu gri, maro și negru. Cu această colecție, Infinite Shine oferă o gamă de efecte mai variată decât oricând: luciu, sclipici, metalizat, mat și diafan.