Rutina suedeză de frumusețe inseamnă timp câștigat pentru tine! Urmărește acum reducerile de la FOREO!

Alte articole

Rutina suedeză de frumusețe inseamnă timp câștigat pentru tine! Urmărește acum reducerile de la FOREO!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dacă ai văzut produsele FOREO ți se par exotice, ei bine, da, ele reprezintă un punct de vedere neconvențional asupra frumuseții tale. Sunt de origine suedeză, iar frumusețea nordică este mereu naturală și fără compromisuri. Și evident neconvențională, pentru că stilul de viață nordic cultivă individualitatea. Fii voluntară și puternică preucm femeia fiordurilor și incearcă ceva cu totul nou pentru frumusețea ta. Rutina suedeză pentru frumusețe te celebrează pe tine și autonomia ta!

Martie este o lună care se conjugă la feminin. 1 martie, 8 martie, flori, fete, parfumuri, cadouri. Da, în martie e sărbătoare în fiecare zi, iar FOREO, liderul mondial în domeniul în domeniul beauty-tech, vrea să schimbe percepția despre standardele de frumusețe, prin campania sa „F the rules”.

Azi, trăim într-o lume rigidă,  cu așteptări nerealiste, iar FOREO  respinge ideea ca frumusețea implică durere și suferință, că trebuie să te străduiești constant să atingi perfecțiunea. 

Foreo dărâmă barierele și invită orice femeie să fie liberă și să trăiască așa cum simte, dar mai ales să se iubească și să aibă grijă de ea.

Frumusețea ține de simplitate, de eficiență, de stare de bine. Noi, cei de la  FOREO, credem în acest tip de idee și am creat conceptul de Rutină suedeză de frumusețe – o abordare simplă, în trei pași (și jumătate). În ce constă aceasta? În utilizarea unor produse atent alese, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate posibile. 

FOREO pune preț pe sinergia dintre aparate și îngrijirea pielii. În doar șapte minute, această rutină promite să curețe, să întindă, să hidrateze și să aducă un zâmbet larg pe fața ta. 

Iată imperativele noastre de frumusețe și cele mai cele promoții la produsele FOREO:

Ți se spune de obicei că frumusețea necesită timp? Ei bine, nu și cu UFO™ 2.  ECONOMISEȘTI 40

Înlocuiește masca de 20 de minute cu un tratament de hidratare profundă de 2 minute. Pentru rezultate anti-îmbătrânire, dovedite clinic, într-o săptămână! 

UFO™ 2 oferă pielii tale o hidratare imediată și de lungă durată, în timp ce este dovedit clinic că îți crește nivelul de hidratare a pielii cu 126%, păstrând efectul până la 6 ore. Poți utiliza UFO™ 2 în combinație cu Măștile active UFO™, care au un discount de 30%, sau cu Măștile tip șervețel FOREO.

Ți se pune că frumusețea cere să acoperi orice defect. Ei bine, cu LUNA™ 3. nu ai nevoie să „acoperi” pentru că imperfecțiunile sunt pur și simplu curățate!

ECONOMISEȘTI 40%

Spune NU imperfecțiunilor și alege curățarea și exfolierea optimă pielii tale. 

Știi deja: este dovedit clinic că LUNA™ 3  îndepărtează până la 99,5% din impurități, grăsimi și reziduuri de machiaj. Perii săi ultra-moi din silicon exfoliază delicat celulele moarte ale pielii, pe când pulsațiile T-Sonic™ îndepărtează impuritățile în profunzime – reducând șansele de apariție ale erupțiilor. În modul de masaj de fermitate, pulsațiile de frecvență joasă ajută la relaxarea punctelor de tensiune ale mușchilor faciali și la netezirea aspectului liniilor fine, pentru un ten mai ferm. 

LUNA™ mini 3 este, de asemenea, la reducere, și o poți găsi la 50% din preț. 

Ți se mai spune și că frumusețea implică durere. Ei bine, nu și cu BEAR™. 

 ECONOMISEȘTE 25%

Nu mai sta pe gânduri! Înlocuiește procedurile cosmetice invazive cu un tratament relaxant de tonifiere facială, pe bază de microcurenți. 

BEAR™ este primul dispozitiv medical cu microcurenți din lume, care integrează sistemul Anti-Shock™. Acesta are o acțiune anti-îmbătrânire și îmbunătățește vizibil conturul feței, prin energizarea și întărirea ușoară a celor 69 de mușchi ai feței și gâtului. Este dovedit clinic că BEAR îmbunătățește fermitatea pielii și reduce ridurile în doar o săptămână. Dispozitivul combină Pulsațiile T-sonic™ marca FOREO cu microcurenții, pentru a-ți oferi un efect instantaneu de lifting facial.