Red as grace, red as grape: Apivita Beevine, o nouă eră în tratamentul anti-aging sau prospețimea unei pasiuni

Alte articole

Red as grace, red as grape: Apivita Beevine, o nouă eră în tratamentul anti-aging sau prospețimea unei pasiuni

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
btf

Roșu ardent, albine, viță de vie și vin: răbdarea maturității, pasiunea nemuririi și prospețimea tinereții în același elixir.

După 7 ani de cercetare, APIVITA se reinventează si intră într-o nouă eră a tratamentelor anti-îmbătrânire, prezentând noua gamă BEEVINE ELIXIR, care declanșează un adevărat restart al producției de colagen, pentru o revitalizare a pielii. Pe scurt, păstrează tinerețea în piele după 40 de ani!

Gama APIVITA BEEVINE ELIXIR este rezultatul unei noi tehnologii patentate și are în centrul ei complexul PROPOLIFT, la care se adaugă o infuzie de colagen vegetal, pentru ca ea să poată oferi o soluție inovatoare de estompare a ridurilor și de îmbunătățirea a fermității pielii – conturul feței își regăsește astfel definiția!

INOVAȚIE ANTI-AGING: polifenoli din propolis & polifenoli din vita de vie + Colagen din plante

Pe măsură ce ne apropiem de 40 de ani, producția naturală de colagen scade dramatic, iar primele semne de îmbătrânire încep să se instaleze. Cele mai importante două tipuri de colagen sunt Colagenul de tip I, un factor cheie pentru o piele puternică și rezistentă, și Colagenul de tip III, important pentru elasticitatea pielii. Dar dincolo de nivelurile colagenului, cel mai impoortant este echilibrul dintre colagenul I și III, deoarece el reprezintă cheia menținerii microarhitecturii pielii. Noul complex patentat APIVITA PROPOLIFT este super concentrat în polifenoli din propolis și din viță de vie, două produse naturale cu unele dintre cele mai ridicate concentrații naturale de polifenoli.

Folosindu-se de avansata sa expertiză, APIVITA reușește să microformuleze ingredientele prețioase ale Complexului PROPOLIFT, pentru o absorbție maximizată și aproape instantanee. În același timp, eficacitatea produsului se prelungește până la 8 ore.  Rezultatul? Extraordinar. Și este certificat de performantele studii în vitro realizate pe fibroblastele din piele. Acest activ super puternic reușește să restabilească echilibrul dintre tipurile de colagen tip I și III, la un nivel comparabil cu pielea tănără. Totodată, stimulează pielea să producă în mod natural încă doi alți factori anti-îmbătrânire, multiplicând de 2,5 ori acidul hialuronic și de 3.5 ori elastina.

Alături de acestea, pentru a susține mecanismul de stimulare a tinereții pielii, formulele gamei BEEVINE ELIXIR sunt îmbogățite cu colagen vegetal, o alternativă sustenabilă, naturală, recunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.
Iată ce rezultate fantastice au relevat studiile clinice realizate de medicii dermatologi pentru noua gamă BEEVINE ELIXIR:
+63% fermitate – 43% riduri
100% au observat o piele mai fermă
97% au observat umplerea ridurilor
100% au sesizat un contur al feței redefinit

 

* Studiu clinic efectuat de către dermatologi, crema cu textură lejeră, 30 de femei, 56 de zile, utilizare de 2 ori pe zi.
** Studii clinice efectuate de către medici dermatologi,  % dintre persoanele testate au văzut îmbunătățiri, 30 de voluntari, 56 de zile,
*** Crema cu textură lejeră, autoevaluare, 30 de femei, după 4 săptămâni, utilizare de două ori pe zi

 

Anunțată astfel, ca o gamă revoluționară dedicată tenului matur, pe bază de produse apicole și extract din viță de vie, Apivita Beevine deja îmi oferea multă și (pentru mine cel puțin) irezistibilă mitologie, care să înflăcăreze imaginația.

Mitologie de cea mai bună calitate, adică reușind să aducă în același recipient atât lupta contrariilor cât și coerența mistică dintre fapte aparent disparate.
Hărnicia și chibzuința albinelor versus nebunia vinului.
Răbdarea albinelor și răbdarea viței, respectiv timpul pe care-l așteaptă strugurele ca să devină vin.
Produsele stupului și produsele viei care au, ambele, nevoie de maturitate pentru a-și arăta întregul potential.
Cum spuneam, tot potentialul mitologic și simbolic pentru a convinge. La care se adaugă roșul pasional, copt și plin de savoare.

btf

Al doilea atu pentru.mine a fost încrederea personală: stupul și vița sunt pentru mine doi stâlpi ai încrederii în puterea naturii, două categorii de substanțe care-mi fac bine atât la interior cât si la exterior.

Însă, dincolo de fastul acestor argumente, proba timpului a fost cea care mi-a revelat adevărata putere a gamei Beevine.

În timp, cu răbdare de albină lucrătoare și de vin care-și așteaptă maturizarea, elixirul m-a convins adăugând zilelor o voioșie poate nejustificată rațional, dar justificată numai prin pasiunea de viață, fără drept de apel, numai prin bucuria inexplicabilă a vitalitaății căreia nu are sens să i te opui.

Sculptând tinerețea pe chipul meu în fiecare zi, vrând-nevrând elixirul a chemat seva și cântecul și un soi de înțelepciune antică.

La care se adaugă mierea amintirilor de la un eveniment de neuitat, lansarea de pe Domeniul Manasia.

De altfel, poate că nu aș fi ținut minte atât de puternic nici măcar indiciile mitologice atât de generoase și m-aș fi limitat la aprecierea unui produs cosmetic și atât dacă nu le-aș fi fixat și apreciat de-a lungul acestor ceasuri petrecute la conacul plin de istorie, printre reperele de marcă atât de bine alese, printre prieteni, într-o grădină de vis unde apunea un soare de vis și miere și unde vinul roșu acoperea totul cu valuri de fantezie.

Las aici câteva amintiri fotografiate frumoase și revin cu descrierea exată a gamei, pentru cunoscători și amatori!

 

 

Noua gamă BEEVINE ELIXIR include următoarele produse:

APIVITA BEEVINE ELIXIR SER cu acțiune de lifting, antirid și fermitate

91% ingrediente de origine naturală

• Un elixir subtil, concentrat, cu efect de lifting imediat, pentru întinerirea și revitalizarea pielii.

• Umple ridurile în 3 dimensiuni: ca număr, suprafață și adâncime și oferă pielii fermitate și elasticitate. Serul Beevine redefinește și oferă conturului feței un efect de lifting cu ajutorul Complexului PROPOLIFT și al colagenului natural.

• Hidratează și reface pielea cu ajutorul acidului hialuronic.

• Oferă luminozitate nuanței pielii grație procentului de 5% Niacinamide

• Este testat dermatologic și are textură non-comedogenică.

Se folosește dimineața și/sau seara pe pielea curată, ideal înainte de crema BEEVINE ELIXIR pentru rezultate maxime.

APIVITA BEEVINE ELIXIR Ulei de masaj facial cu efect de umplere

98% ingrediente de origine naturală

• Cu textură lejeră, fără aspect uleios, se absoarbe ușor și se simte confortabil.

• Oferă pielii fermitate și îi stimulează elasticitatea, în timp ce o reumple grație uleiului de propolis și al celui din semințe de struguri.

• Reface la suprafață și netezește pielea, oferind un efect similar retinoizilor, cu ulei de Samphire.

• Revitalizează pielea și starea de spirit grație acțiunii uleiurilor esențiale de neroli, salvie, trandafir, patchouli și geranium

• Este testat dermatologic, se folosește dimineața și seara pe pielea curată.

APIVITA BEEVINE ELIXIR  Cremă antirid & fermitate cu textură lejeră

96% ingrediente de origine naturală

• Cu o textură fină și catifelată, pătrunde rapid în piele pentru o hidratare suplimentară, efect de lifting și acțiune anti-îmbătrânire.

• Umple ridurile în 3 dimensiuni: ca număr, suprafață și adâncime, oferă fermitate pielii și stimulează elasticitatea, în același timp redefinind pielea și oferind un lifting facial cu ajutorul Complexului PROPOLIFT și al colagenului din plante.

• Hidratează și reumple țesuturile cu ajutorul acidului hialuronic.

  Este testată dermatologic, non-comedogenică.

Se folosește dimineața și seara pe pielea curată, ideal după aplicarea serumului BEEVINE  ELIXIR pentru rezultate maxime.

APIVITA BEEVINE ELIXIR Cremă antirid & fermitate cu textură bogată

96% ingrediente de origine naturală

Cu o textură onctuoasă, extrem de hrănitoare, redă confortul pielii uscate, îi oferă efect de lifting și acțiune anti-îmbătrânire.

• Umple ridurile în 3 dimensiuni: ca număr, suprafață și adâncime, dă fermitate pielii și stimulează elasticitatea în timp ce redefinește și oferă lifting facial conturului cu ajutorul complexului PROPOLIFT și al colagenului din plante.

• Hidratează și reumple pielea cu ajutorul acidului hialuronic.

• Hrănește cu ceramide și Squalane.

• Este testată dermatologic, non-comedogenic.

Se folosește dimineața sau seara pe pielea curată, de preferință după Serumul sau Uleiul BEEVINE ELIXIR pentru rezultate maxime.

 

Cremă de noapte pentru regenerarea pielii

96% ingrediente de origine naturală

• Redă densitatea, fermitatea și definește conturul feței, contribuind la reînnoirea celulară și implicit la creșterea luminozității pieli.

• Umple ridurile în 3 dimensiuni: ca număr, suprafață și adâncime, dă fermitate pielii și stimulează elasticitatea, în același timp redefinește și oferă conturului lifting facial grație Complexului PROPOLIFT și al colagenului natural.

• Reface la suprafață și netezește pielea datorită uleiului de Samphire, cu o acțiune asemănătoare retinolului.

• Exfoliază delicat și reînnoiește pielea cu ajutorul enzimelor din papaya.

• Testată dermatologic, non-comedogenică.

• Se folosește seara pe pielea curată, de preferință după serumul sau uleiul BEEVINE ELIXIR.

Cremă antirid pentru conturul ochilor și al buzelor

96% ingrediente de origine naturală

• Cu o formulă lejeră, oferă un efect de lifting asupra pleoapelor lasate, pentru un look fresh.

• Umple ridurile în 3 dimensiuni: ca număr, suprafață și adâncime, dă fermitate pielii și stimulează elasticitatea, în același timp redefinind conturul ochilor grație Complexului PROPOLIFT și al colagenului natural.

• Hidratează și reumple pielea lăsată din jurul ochilor, grație acidului hialuronic. 

• Diminuează cearcănele și pungile cu activi bio marini și fructe de goji.

• Este testată oftalmologic.

Se folosește dimineața sau seara pe pielea curată, ideal după serumul 5-Action pentru rezultate maxime.

mde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toata lumea știe că orice zi e mai frumoasă și sună mai bine dacă începe cu o privire optimistă în oglindă. Sunt recunoscătoare elixirului și cremelor din cutiuțele roșii de Apivita Beevine pentru acest optimism din ultimele luni, altminteri destul de încercate de stres. De multe ori, în trecut, priveam serurile cu încredere, dar cremele cu oarecare precauție, pentru că văzusem destule care lăsau în urma lor un aspect grăsos și nenatural și care, în plus, părea a respinge orice farduri. N-a fost cazul, crema Apivita este cel mai prietenos lucru care poate exista.

Și nu e prietenos numai cu tenul, ci și cu mediul mediul înconjurător.

• APIVITA folosește formule curate cu până la 98% ingrediente naturale și substanțe active naturale, care nu poluează. Resturile de propolis sunt reciclate în totalitate, APIVITA produce săpun din acestea, iar resturile de viță de vie sunt transformate în îngrășământ pentru sol.

Ambalajele ușoare ale gamei conțin un procent ridicat de materiale reciclate (până la 96% plastic și sticlă). Mai mult decât atât, ambalajele produselor APIVITA sunt reciclabile.

• Fiecare achiziție a unui produs APIVITA susține programul Billion Bees pentru regenerarea populaţiilor de albine prin contribuţia la regenerarea acestora, albinele fiind actori cheie în conservarea biodiversității plantelor și impactul schimbărilor climatice.

Produsele Apivita sunt disponibile în farmacii si platforme on-line partenere.