Primăvara nu se face cu o floare, dar se poate face cu o tunsoare!

Alte articole

Primăvara nu se face cu o floare, dar se poate face cu o tunsoare!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primăvara inseamnă prospețime și să știi că nu se face cu o floare… dar se poate face cu o tunsoare nouă! Este uimitor, dar specialiștii în științele cognitive au demonstrat că fie și numai un centimetru de vârfuri scurtate îmbuătățește starea de spirit. E ca și cum renunți la niște antene tocite pentru niște senzori noi… dar mai ales pentru un nou val de frumusețe și perfecțiune!

Dacă ți-am făcut poftâ de o tunsoare nouă la salon, ține minte că el Salon Studio Stule are o oferă specială n acestă perioadă!

El Studio sărbătorește FEMEIA în luna martie cu reduceri la serviciile de înfrumusețare

Pentru a celebra frumusețea, El Studio vine cu o ofertă irezistibilă pentru doamnele care se îngrijesc constant și apreciază serviciile profesionale: oricine alege să se răsfețe în perioada 1-8 martie, în salon, va primi un voucher mărțișor cu o reducere de 15% pentru serviciile de înfrumusețare viitoare.

„La El Studio, credem în frumusețea autentică a fiecărei femei și dorim să sărbătorim feminitatea în toata frumusețea ei,” declară Cristian Cosat, General Manager El Studio. „Suntem recunoscători pentru toate doamnele și domnișoarele care ne aleg serviciile zi de zi, acest voucher-mărțișor fiind o mică atenție din partea noastră, o modalitate de a le mulțumi pentru încrederea acordată de-a lungul timpului.”

El Studio oferă o gamă completă de servicii de înfrumusețare. De la cele mai actuale coafuri, la tratamente faciale revigorante și manichiură/pedichiură, epilare cu laser sau masaj, femeile pot experimenta luxul și rafinamentul într-un mediu relaxant și prietenos.

Fiecare vizită în luna martie nu este doar o oportunitate de a te îngriji, ci și de a te bucura de avantajele ulterioare cu voucherul-mărțișor. Cu o reducere de 15%, toate doamnele pot continua să se răsfețe și să-și mențină strălucirea naturală până pe 31 martie. Această ofertă nu se cumulează cu alte promoții și nu poate fi aplicată la achizitionarea de produse din salon sau magazinul online.

Sărbătorește-ti frumusețea într-un mod cu adevărat unic, programează-te la El Studio!

www.el-studio.ro

A, cum să vii la salon? Oricum, numai vino? Numai că ține minte că totuși părul curat se tunde cel mai bine! Iată argumente din partea specialiștilor de la El Studio!

Specialiștii în coafură și tunsori sunt unanimi în ceea ce privește importanța stării părului în timpul tunsorii. În general, există două recomandări cheie în ceea ce privește acest aspect: fie părul este ud, fie este proaspăt coafat și întins.

Părul umed, o alegere strategică:

Majoritatea coaforilor preferă să taie părul atunci când este ud. De ce? Părul ud este mai ușor de gestionat și de tăiat în straturi, oferind astfel o imagine mai clară a structurii părului. Tăierea părului umed permite stilistului să vadă cum se va așeza podoaba capilara în mod natural, permițându-i să ajusteze lungimea și textura în consecință. Și când spunem „ud”, ne referim la un păr spălat proaspăt cu un șampon. 

De asemenea, tăierea părului umed oferă o linie de tăiere mai precisă și uniformă, evitând surprizele neplăcute atunci când părul se usucă.

Părul recent coafat, pentru o viziune mai completă:

Pe de altă parte, există situații în care specialiștii preferă ca părul să fie tăiat în starea în care este obișnuit să fie purtat de către persoana respectivă. Astfel, tunsorile pot fi personalizate în funcție de modul în care clientul își aranjează părul în mod regulat.

De asemenea, tăierea părului proaspăt coafat și întins permite stilistului să evalueze cum se comportă părul după coafare, făcând ajustările necesare pentru a obține rezultatele dorite.

Indiferent de alegerea făcută, starea părului în momentul tăierii este esențială pentru obținerea unei tunsori reușite. Comunicarea deschisă între stilist și client, împreună cu respectarea nevoilor specifice ale părului, reprezintă cheia pentru a obține o tunsoare care să încânte și să ofere încredere purtătorului. Astfel, atunci când programați o vizită la salonul de înfrumusețare, nu uitați să discutați cu stilistul despre starea părului vostru și despre alegerea potrivită.