O ofertă de la El Studio care-ți face cu ochiul – practic iti tratează pielea fină din jurul ochilor

Alte articole

O ofertă de la El Studio care-ți face cu ochiul – practic iti tratează pielea fină din jurul ochilor

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pielea fină din jurul ochilor tăi are nevoie de tratamentelor profesionale – El Studio Style are reduceri speciale!

Știi cum se spune că ochii spun adevărul despre tine? De obicei ne referim la profunzimea privirii, la expresie și la magnetismul ochilor.  Însă de multe ori adevărul este mai prozaic: aspectul pielii din jurul ochilor ne trădează vârsta. Delicată, sensibilă la intemperii și la tot felul de factori chimici, provenind in special de la produsele de makeup pe care le indragim atat, pielea din jurul ochilor se ridează mai repede decât restul feței și in general este mult mai responsivă la toate modificările stării tale de sănătate. 

Pielea din jurul ochilor este una dintre cele mai delicate zone ale feței, fiind și cea mai vulnerabilă la semnele de îmbătrânire și la stresul oxidativ. Deși este adesea neglijată în rutina de îngrijire a pielii, această zonă necesită atenție specială și îngrijire adecvată pentru a-i menține aspectul sănătos și tânăr pe termen lung. 

Cu ajutorul specialiștilor în frumusețe de la El Studio, vom explora importanța îngrijirii pielii din jurul ochilor și contribuția tratamentelor profesionale din saloanele de înfrumusețare în menținerea frumuseții acestei zone delicate.

De ce este importantă îngrijirea pielii din jurul ochilor?

Piele subțire și sensibilă: Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și mai delicată decât cea de pe restul feței. Din acest motiv, este mai predispusă la deshidratare, riduri și alte semne de îmbătrânire prematură. De asemenea prezintă un risc mai mare de iritații și inflamații, ceea ce poate duce la aspectul de cearcăne și pungi sub ochi.

Expunerea la factori externi: Pielea din jurul ochilor este expusă în mod constant la agresiuni externe precum razele UV, poluarea, fumul de țigară și alte toxine. Acești factori pot contribui la deteriorarea colagenului și a elastinei, ducând la apariția ridurilor, liniilor fine și a altor semne de îmbătrânire.

Mișcările repetate ale mușchilor ochilor: Zâmbetul, clipitul și alte expresii faciale implicate în comunicare conduc la mișcări repetitive ale mușchilor din jurul ochilor. Acestea generează formarea ridurilor și a liniilor fine în această zonă.

Rolul tratamentelor profesionale din saloanele de înfrumusețare:

În timp ce o rutină de îngrijire acasă poate menține pentru un timp sănătatea pielii din jurul ochilor, tratamentele profesionale din saloanele de înfrumusețare aduc beneficii semnificative asupra ei. Iată cum:

Tratamente personalizate: Esteticienii din saloanele de înfrumusețare pot oferi tratamente personalizate, adaptate nevoilor și tipului de piele ale fiecărui individ în parte. Aceste tratamente pot include terapii cu laser, peelinguri chimice sau tratamente de hidratare intensă, adaptate pentru a trata problemele specifice din această zonă.

Tehnici avansate de tratament: Personalul calificat din saloanele de înfrumusețare utilizează tehnici avansate de aplicare a produselor și a tratamentelor pentru a maximiza eficacitatea și a minimiza disconfortul. Aceste tehnici pot include masajul delicat al pielii pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru stimularea producției de colagen și elastină.

Produse și tehnologii de ultimă generație: Saloanele de înfrumusețare investesc adesea în produse și tehnologii de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților. De exemplu, tratamentele cu laser sau terapiile cu ultrasunete pot fi utilizate pentru a stimula regenerarea celulară și pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii.

La El Studio, în această perioada poți beneficia de o ofertă specială la pachetul de 3 ritualuri Academie. Planul de tratament include Academie Hidratare Optimă, Academie Contur Ochi și un tratament monodoză la alegere (Oxigenant, Nutriție, Puritate, Absolut Pro Age) cu o reducere de 20%. 

Beneficiile tratamentului Academie pentru conturul ochilor

Cu o formulă avansată, acest ritual ajută la prevenirea și netezirea liniilor fine sau profunde ale conturului ochilor. El tonifiază, îmbunătățind fermitatea pielii. Este testat oftalmologic și se adresează chiar și ochilor sensibili. 

Îngrijirea pielii din jurul ochilor este crucială pentru menținerea unui aspect tânăr și sănătos iar tratamentele profesionale din saloanele de înfrumusețare pot juca un rol semnificativ în această privință, oferind soluții personalizate și tehnici avansate pentru a trata și preveni semnele de îmbătrânire.

www.el-studio.ro