Marile Speranțe: noua colecție MURMUR lansată la MINA

Alte articole

Marile Speranțe: noua colecție MURMUR lansată la MINA

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

MURMUR, brand-ul românesc favorit al celebrităților de la Hollywood, a prezentat pe 27 martie 2024 noua colecție SPRING/SUMMER 2024 în cadrul unui eveniment exclusivist desfășurat la MINA – Museum of Immersive New Art.

Intitulată Marile Speranțe/Great Expectations și inspirată de dualitatea și contrastul dintre vechi și nou, colecția redefinește limitele estetice prin reinterpretarea clasicului cu o viziune avangardistă, în viziunea designerului Andreea Bădală.

Cine își mai amintește de impresionantul roman Marile Speranțe al lui Charles Dickens? Poate mai puțini și chiar mai puține decăt își amintesc de filmul cu același nume! Însă poate ceea ce ținem minte cu toții este că Marile Speranțe este un simbol pentru dorințele nepieritoare ale omului, pentru viața profundă a sufletului care ne face să tresăltăm de viață și să așteptăm mereu cu speranță viitorul, să avem incredere in ceea ce vine. De aceea croielile nepieritoare, acele forme bune care vorbesc de când lumea trupului feminin și-au găsit locul printre tehnologiile amețitoare care vestesc viitorul și depinde numai de noi ca să le găsim atrăgătoare și nu amenințătoare. Marile speranțe inseamnă refuzul inchiderii in trecut și puterea de a vedea lumină in viitor, chiar dacă nu este totdeauna usor și intuitiv. Și poate tocmai de aceea. Pentru că a intretine speranța este un travaliu psihic in sine, unul dintre acele elemente care ne face pe deplin umani și ne ancorează in divin.

Showul sub tema „Marile Speranțe/Great Expectations”  a fost realizat într-un decor imersiv din cadrul MINA – Museum of Immersive New Art și a fost animat prin proiecții de candelabre, lumini ambientale și experiențe digitale (indicii pentru cei ce-și amintesc de cartea și de filmul Marile Speranțe). Astfel, evenimentul de lansare a colecției MURMUR SPRING/SUMMER 2024 și-a propus să ofere iubitorilor de modă o experiență multisenzorială. Evenimentul este o continuare a angajamentulului MURMUR de a îmbina moda cu tehnologia și arta digitală, oferind invitaților  o dimensiune nouă experienței de fashion.

Noua colecție MURMUR explorează antitezele estetice – de la vechi și nou la dialogul între abundență și minimalism. Inspirată de albul pur al miresei și de senzualitatea lenjeriei intime vintage, colecția evoluează spre estetici minimaliste, cu o puternică prezență masculină, materializată prin cămăși și sacouri. Piesele noii colecții S/S2024 reprezintă o explorare a deceniilor, de la anii ‘50 la anii ’90, culminând cu accente contemporane. 

„Inspirația pentru colecția SS24 provine din profundele mele reflecții asupra ‘Marilor Speranțe’ – este o călătorie personală și artistică, ce explorează puterea reinventării și frumusețea contrastelor: trecut și viitor, destrămat și renăscut, delicat și puternic, oferind purtătoarei o libertate de expresie unică. Lansarea la MINA Museum a fost punctul de întâlnire între această viziune artistică și cele mai recente inovații tehnologice, pentru că ne-am dorit să oferim o experiență imersivă care sperăm să rămână memorabilă pentru toți cei prezenți”, a declarat Andreea Bădală, Founder & Creatie Director MURMUR.

 Fashion Show-ul i-a avut ca parteneri pe make-up artiștii și hairstyliștii de la Endorphin Lab, unul cele mai apreciate saloane de beauty din România, YSL Beauty si pe modelele de la First Models Romania.

Noua colecție MURMUR Primăvară/Vară 2024 poate fi descoperită pe website-urile oficiale www.murmur.ro și www.murmurstore.com .

Parteneri:

BCR / George 

UnlockWonders 

Bottega

Schweppes

YSL Beauty

Endorphin Lab

First Models Romania

Co-organizator și partener de comunicare, Dăescu Borțun Olteanu (DBO)

Despre MURMUR:

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Universul MURMUR poate fi descoperit:

Website oficial: www.murmur.ro

Pagina de Instagram: @murmurclothing