La trap: o carte inedită despre ce poti invața de la cai

Alte articole

La trap: o carte inedită despre ce poti invața de la cai

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

La pas, la trap, la galop – s-ar zice că astea sunt mai toate lucrurile pe care ai vrea să le știe calul tău. Poate calul insa ar vrea ca tu sa stii mai mult despre el. Iar cei mai buni calareti sunt si cei care stiu cele mai mutle lucruri despre cai. Si asta nu pentru că le invata de la alti oameni, ci pentru că le invata de la caii insisi.

Dar caii nu te invata numai despre cai, ci mai ales te invata despre oameni. De obicei te invata despre tine niste lectii pe care ne le uiti prea ușor. Nu o dată am auzit asta: tot ce stiu mai bun in viata am invatat de la cai!

Ei bine, acum e momentul să citim și o pledoarie scrisă despre asta.

După ce a dresat mii de cai, mulți dintre ei traumatizați sau abuzați, Grant Golliher a reușit să învețe lecții esențiale despre comunicare, limite, corectitudine, încredere și respect – lecții care nu se aplică doar în cazul cailor, ci și al oamenilor.

Acesta este, de altfel, și motivul pentru care celebrități, directori din Fortune 500, antrenori profesioniști, judecători de la Curtea Supremă și chiar familii obișnuite din întreaga lume se îngrămădesc în fiecare an la ferma lui din Wyoming (SUA) pentru a lua parte la ceea ce un CEO a numit „cea mai transformatoare experiență de care am avut parte vreodată”.

Editura ap! (ACT și Politon) vă invită joi, 16 noiembrie, ora 18.00, la Librăria Cărturești Verona (strada Pictor Arthur Verona 13-15) pentru lansarea cărții „La trap: Lecții de viață, leadership și empatie de la un cowboy nonconformist”, de Grant Golliher și Ellen Daly, cu o prefață a ediției în limba română scrisă de îndrăgitul actor și dresor de cai, Denis Ștefan. Alături de el, la discuția moderată de Roxana Brănișteanu, fondator iCarte, iParte și radio host Tanănana FM, va participa și Angel Răducanu, leadership coach, trainer și business consultant.

La trap: Lecții de viață, leadership și empatie de la un cowboy nonconformist este o filozofie accesibilă despre viață, leadership și parenting, formulată de autor în urma experienței acumulate în cei peste 40 de ani ca dresor de cai. Cartea te poate ajuta să devii mai răbdător și mai puțin critic, să-ți depășești traumele sau dependențele, să-ți înfrunți fricile, să-ți consolidezi încrederea, să-ți deblochezi potențialul neexploatat sau să descoperi care este marea ta pasiune.

„Cartea lui Grant Golliher este, în primul rând, o incursiune în universul ființei umane, cu povești despre caractere mai slabe sau mai puternice, cu pilde sub forma unor conversații cu un înțelept, doar că mijlocitorul este Măria Sa Calul. La Trap nu este doar o carte de dezvoltare personală, chiar dacă se înscrie în acest trend al lumii noastre, în care căutăm răspunsuri prin
diferite mijloace, ci este o carte care ARE răspunsul la multe întrebări. Dacă vrei să îl știi și tu, ÎNTREABĂ CALUL!”, a declarat Denis Ștefan, actor și dresor de cai și cel care a scris prefața ediției în limba română a cărții La Trap.

Denis Ștefan este un actor îndrăgit și cunoscut publicului român datorită rolurilor sale dinseriale precum „Inimă de țigan” sau „Regina”, dar și din filme precum „Păcală” sau „Modigliani”, unde a fost dublura lui Andy Garcia. Actorul s-a apropiat de cai prin prisma diferitelor producții cinematografice în care a jucat de-a lungul anilor ca actor și cascador, găsindu-și o nouă vocație în dresajul cailor. Cu trecerea anilor, actorul a devenit din ce în ce mai dedicat acestui hobby și, în 2012, a lansat PROGRAMUL CAII ROMÂNIEI pentru iubitorii de cai care își doresc să dobândească mai multe cunoștințe în ceea ce privește comunicarea cu aceste animale minunate.

Detalii pe  https://actsipoliton.ro/