Kiko Milano – the New Beauty Kick in Park Lake!

Alte articole

Kiko Milano – the New Beauty Kick in Park Lake!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
btr

KIKO Milano a deschis pe 2 aprilie 2024 primul magazin din Romania, in ParkLake. KIKO Milano face parte din Fais Group, iar aceasta inaugurare marcheaza primul episod din expansiunea companiei pe piata romaneasca.

KIKO Milano este brandul de machiaj numarul 1 din Italia. Ce înseamnă asta poate vedea oricine intră în magazinul din Park Lake: înseamnă îndrăzneală și fantezie în culoare, înseamnă calitate de top, înseamnă să trasezi tendințe, înseamnă să alimentezi vise. Mai înseamnă și ritm și autoritate, dar mai presus de toate înseamnă să știi să te bucuri de artă, de frumusețe și dragoste. 

Noul magazin KIKO Milano promite sa fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gama extinsa de produse de inalta calitate concepute pentru a inspira creativitatea si exprimarea de sine, la preturi super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esentiale de lux pentru ingrijirea pielii, KIKO Milano se angajeaza sa ofere clientilor o experienta de cumparaturi de neegalat.

„Ne bucuram ca aducem povestea KIKO Milano si in Romania si sa incepem un nou capitol aici. Suntem entuziasmati sa oferim clientilor nostri din Romania acces la produsele noastre de inalta calitate si la experienta unica pe care o ofera brandul nostru. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim sa aducem in atentia comunitatii de beauty din Romania cele mai noi trenduri in machiaj si produse de ingrijire a pielii, incurajand astfel expresia personala si increderea in sine.” a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania. 

Iubitorii de beauty vor avea ocazia sa descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzand cele mai apreciate produse pentru machiaj, ingrijirea pielii si accesorii indispensabile pentru un look perfect.  O varietate de culori, efecte si senzatii care sunt unice pe piata pentru a se potrivi stilului, nuantei pielii, tipului de piele si cerintelor specifice, in fiecare faza a vietii tale.

Din 1997, când Antonio Percassi și fiul său Stefano au fondat compania la Milano, KIKO Milano a remodelat universul produselor cosmetice. Calitatea și creativitatea care fac parte din ADN-ul său italian au transformat acest itinerariu de beauty într-unul extraordinar, cu rezultate singulare: o gamă nesfârșită de nuanțe, tonuri și texturi pentru toți iubitorii de beauty, inclusiv pentru make-up artists și necesitățile lor profesionale personalizate. În prezent, KIKO Milano este accesibil în 30 de piețe cu peste 900 de magazine.

Identitatea KIKO isi are radacinile in valorile „Made in Italy” si in lumea capitalei modei, artei si designului. Cercetarea texturilor si culorilor originale este combinata cu cercetarea formulelor de calitate care au performanta garantata, pentru o fuziune perfecta a calitatii si creativitatii.

Rezultatul descoperirilor stiintifice de ultima ora si al celor mai recente tendinte in moda, KIKO se reinnoieste continuu cu produse mereu fresh si mai apropiate de multiplele idealuri ale frumusetii.

GRUPUL FAIS

Fais Group of Companies opereaza in sectorul de vanzare al imbracamintei, incaltamintei, accesoriilor, precum si magazinelor universale de mai bine de 40 de ani, dominand piata greaca si extinzandu-si activitatile in Bulgaria, Romania si Cipru. Activitatile de afaceri includ distributia de marci de sport, lux, casual si lifestyle, aducand consumatorilor cele mai inovatoare tendinte de la cele mai emblematice marci din intreaga lume.

Grupul acopera toate canalele de distributie. In en-gros, se concentreaza pe parteneriate solide si pe termen lung cu retaileri cheie. In retail, opereaza atat cu magazine exclusive, cat si cu mai multe marci, insule in marile magazine universale, puncte de vanzare si magazine online.

Dupa ce a depasit granitele pietei grecesti, activitatile de afaceri ale Grupului s-au extins in Bulgaria, Romania si Cipru. Dar ele intruchipeaza intotdeauna aceeasi constanta: distributia celor mai inovatoare si emblematice marci de sport, moda, casual si lifestyle din intreaga lume.

Fais Group, care detine o pozitie de lider pe piata de 41 de ani incoace, si-a dezvoltat o retea comerciala larga, cu o prezenta puternica in retail si en-gros, extinzandu-se in Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania. In prezent, Grupul opereaza peste 90 de magazine.

Fais Group este activ in 4 tari europene (Grecia, Romania, Cipru si Bulgaria) detinand atat distributia exclusiva a marcilor deja cunoscute, cat si puncte de vanzare private, magazine cu amanuntul si buticuri mono-brand. Foarte curand, Grupul isi va extinde activitatile in Cehia si Slovacia

Evenimentul inaugural al Kiko Milano a fost la fel de remarcabil pe cât era de așteptat. La urma urmei, când ești brandul de machiaj nr. 1 din Italia, cu siguranță știi cum să îți faci intrarea! Printre cei peste 150 de invitați s-au numărat influenceri, persoane din entertainment, vedete și, bineînțeles, fanii KIKO dornici să viziteze noul magazin al brandului lor preferat. Lista de invitați a fost impresionantă și a inclus vedete precum Dana Săvuică, Ioana Ginghină, Oana Zamfir, Anca Sînă Serea, Majda Aboulumosha, Mihaela Călin sau Livia Graur.

Însă cu adevărat fiecare dintre noi poate deveni un star, în cadrul potrivit și cu makeup-ul potrivit – pentru asta se află la post consilierele Kika! Îndrăznește deci să creezi și să te re-creezi ca o adevărată operă de artă!