Illumina Color de la Wella Proffessionals: culoarea perfectă inseamnă lumini și umbre!

Alte articole

Illumina Color de la Wella Proffessionals: culoarea perfectă inseamnă lumini și umbre!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Illumina Color de la Wella Proffessionals ține seama de cel mai simplu principiu al vieții: dacă vrei iluminare nu trebuyie să te temi de intuneric! Este valabil oriunde, de la pictură la științele sufletului și mai ales la spiritualitate!

Imaginează-ți o culoare care scoate în evidență atât luminile, cât și umbrele. O culoare eveniment, creată de o vopsea de păr inspirată de machiaj și de cotidian. Nu reușești? Mai încearcă! Dacă nu, îți prezentăm noua Illumina Color, cea mai nouă vopsea permanentă de păr marca Wella Professionals. Pentru ca tu să ai parte de cea mai luminoasă culoare de păr pe care ai văzut-o vreodată.

Așadar, iată cum a pus Wella Professionals in aplicare, pentru a obține cele mai luminoase nuanțe care există, acest principiul simplu de enunțat, dar niciodată la indemana de aplicat!

Noua formula Illumina Color are la bază tehnologia ultrarevoluționară Microlight, care permite luminii să pătrundă în firul de păr și apoi să radieze din interior înspre exterior pentru un efect ireal de luminozitate. Indiferent de nuanța aleasă, efectul este credibil, ca și cum părul ar fi avut de când lumea aceastâ culoare. Alegerea și aplicarea vopselei sunt și ele probe de mâiestrie, de aceea ne vom adresa mereu unui hair stilist pentru aplicarea acestor vopsele profesionale de inaltă finete.

Illumina Color integreaza tehnolologia Metal Purifier, care previne deteriorarea părului prin eliminarea metalelor prezente în firul de păr. Reziduurile metalice se află peste tot, inclusiv in apa cu care ne spălăm părul, iar ele au nu numai un efect nedorit de uscare și deteriorare a firului de oăr, ci pot să afecteze și procesul de vopsire ca atare. Nu vom mai obține astfel nuanța pe care ne-o dorim – de aceea Wella Professionas a implementat tehnologia Metal Purifier, care permite o fidelitate bună a culorii. 

Și veștile bune nu se opresc aici. Illumina asigură o acoperire de până la sută la sută a firelor albe, precum și deschiderea culorii de până la 3 tonuri, intensificând și îmbunătațind in același timp efectul de colorare.

Formula Iluimina Colors este vegană, ceea ce constituie un beneficiu major pentru menținerea sănătătății și integritătii podoabei  părului, iar noile nuanțe disponibile în paletarul cromatic sunt asemeni unui caleidoscop. 

După cum îți spuneam, principalul atuu al vopselei Illumina Color de la Wella Professionals este acela că oferă o reflexie extraordinară a luminii, o nuanță naturală și o calitate excelentă a părului. Pentru ca tu să poți să ieși în lumina.

Illumina Color vorbește despre luxul discret

În anul 2024, moda se invârte in jurul unui look elegant, care nu se mai rezumă la expuneri stridente pentru a atrage atenția. Acum ai nevoie de încredere, de discreție, de măiestrie. Trendul e diferit și e nevoie să fii ireproșabil de simplă și de elegantă.

Culoarea care inspiră

 Illumina Color pune pe tapet o culoare inspirată de machiaj. O culoare care nu arată ca și cum părul ar fi vopsit. Este natural de luminoasă. Incredibil de reconfortantă.

Stiliștii Wella Professionals consideră că fiecare look poate fi personalizat, adaptat la dorințele femeii și la visele ei.  Cu Illumina Color, ai la dispoziție două palete de culori – culori calde și culori reci, dar toate luminoase și dispuse să îți pună in valoare strălucirea naturală a chipului și ochilor.

Cum se obține cel mai luminos look?

În prezent, tot mai multe femei își doresc rezultate îmbunătățite de culoare și sunt dispuse să plătească mai mult pentru look-uri naturale. Illumina Color oferă libertate și este potrivită oricăreia dintre noi, având o paletă compactă, dar modernă, în care fiecare nuanță creează un finish multidimensional cu aspect 100% natural.

Da, Illumina este cea mai luminoasă vopsea de păr din portofoliul Wella Professionals. Tu când  o încerci?