Formă maximă, proba completă la clasă mondială: World Class cuprinde în Timișoara 2 cluburi cu piscină

Alte articole

Formă maximă, proba completă la clasă mondială: World Class cuprinde în Timișoara 2 cluburi cu piscină

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
btf

World Class continuă expansiunea rețelei prin achiziția a două noi cluburi de health & fitness cu piscine în Timișoara – Două foste cluburi Smart Fitness Studio SRL devin cluburi World Class

Mulți spun că înotul e sportul total. Și mai mulți sunt cei care practică înotul și diferite sporturi acvatice pentru recuperare fizică.  De aceea cluburile cu piscină reprezintă proba completă de atractivitate.

Iar când această experiență acvatică poartă marca profesionalismului World Class, poți realmente să spui că ai parte de fitness de clasă mondială. De data asta scriu cu dedicație pentru prietenii de Timișoara, care vor avea două noi astfel de cluburi.

World Class, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România, își consolidează prezența în regiunea de Vest și își continua astfel drumul către misiunea sa: de a inspira și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des.

După achiziționarea a două foste cluburi Smart Fitness Studio SRL care devin cluburi World Class și care fuseseră inițial redenumite Vectr 2 și Vectr 3, rețeaua World Class va opera acum 6 cluburi și 5 piscine în Timișoara, marcând un moment important pentru toți entuziaștii sportului și mișcării din oraș, care sunt în căutarea unor soluții premium pentru a-și menține și îmbunătăți stilul de viață și pentru a se bucura de mai multă sănătate. Rebranding-ul cluburilor va începe la sfârșitul lunii aprilie.

„Fiecare pas contează! Suntem încântați să anunțăm noi pași în expansiunea continuă a World Class în rețeaua din Timișoara, cu deschiderea a două noi cluburi și piscine. Planificăm deja noi locații în Timișoara pentru a ne extinde prezența în zone-cheie.

Acest nou pas reprezintă strategia și angajamentul nostru pentru dezvoltarea sectorului de health & fitness și promovarea unei culturi a sănătății și activității fizice în Timișoara. Cu aceste noi locații, vom continua să oferim servicii premium de sănătate și fitness aproape de locurile în care oamenii locuiesc și lucrează, încurajând și mai mulți români să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Având acum acces la 6 cluburi și 5 piscine în rețeaua World Class din Timișoara, locuitorii se vor bucura de mai multe opțiuni de sănătate și fitness adaptate nevoilor și preferințelor lor, zone generoase de antrenament, studiouri de aerobic și ciclism, precum și condiții premium de înot. Această expansiune oferă noi oportunități comunității locale de a adopta o abordare mai holistică a sănătății și fitnessului.

Cele două noi cluburi cu piscine și saune vor fi World Class Buziașului și World Class Shopping City. Cluburile vor fi incluse în categoria Silver și se vor alătura celorlalte 4 cluburi World Class din Timișoara: ISHO, Iulius Town, VOX și Dumbrăvița.

Marca Smartfit rămâne operațională atât în Timișoara (bulevardul Cetății), cât și în Arad (Ziridava Shopping Center), locații în care Smartfit își va continua dezvoltarea și creșterea în beneficiul comunităților locale.

Începând cu 1 mai, toți membrii activi ai celor două cluburi World Class Buziașului și World Class Shopping City vor deveni automat membri World Class și o parte valoroasă a comunității #BeHealthy, cea mai mare comunitate de sănătate și fitness din România.

Pentru mai multe informații, accesați www.worldclass.ro.

World Class România este liderul pieței din industria românească de sănătate, fitness și wellness, cu un număr total de 47 de cluburi de sănătate și fitness și 25 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la standarde ridicate, facilități de vârf și clase diversificate.

World Class este partener pe termen lung pentru LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

Vectr Holdings este o companie de investiții parte a African Industries Group. În România, Vectr Holdings deține companii în domeniul agrobusiness-ului, distribuția de echipamente și utilaje agricole, dezvoltarea și investițiile imobiliare și industria sănătății și fitnessului.

Vectr Holdings este proprietarul World Class România, liderul pieței românești de sănătate și fitness. Grupul African Industries este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest.