De Valentine’s day, dezbatem relația (cu banii) în cuplu: dialog cu public, Raluca Anton și Gaspar Gyorgy

Alte articole

De Valentine’s day, dezbatem relația (cu banii) în cuplu: dialog cu public, Raluca Anton și Gaspar Gyorgy

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Valentine’s Day trece drept un moment de mare romantism, dar într-o relație concretă de cuplu romantismul nu se lipsește niciodată de puțină rațiune și chibzuință. Inteligența relațională cuprinde și această parte delicată de gestionare a banilor. Dacă nu ați obișnuit să vorbiți despre asta în cuplu, e momentul să încercați să o faceți, deoarece veți avea șansa să descoperiți lucruri importante despre voi și valorile voastre, despre comunicare și motivație, despre eu și noi, despre a fi și a fi în cuplu.

Așadar, anul acesta, de Sf Valentin Pagina de Psihologie vă propune să reflectați la… bani în cuplu – că tot mai spun gurile rele că Valentine’s Day nu-i decăt încă un  prilej de a cheltui bani fără socoteală! Ei bine, noi în această seară de Sf Valenbtin vă propunem să cheltuiți mai puțini bani și mai multă atenție unul pentru altul și pentru relația voastră. Evenimentul pe csre vi-l propune Pagina de Psihologie nu costă bani, adică nu are taxă de participare, dar vă va aduce foarte mult în termeni de „aha”-uri și de bună înțelegere în viitor.

Așadar: miercuri, 14 februarie, cu începere de la ora 18:30, la Sala Luceafărul din București, are loc evenimentul Relația (cu banii) în cuplu: un dialog cu public găzduit de psihoterapeuții Gáspár György și Raluca Anton.

Evenimentul – organizat de Asociația Educație Pentru Succes, Pagina de Psihologie, Școala de Bani și BCR – este destinat atât cuplurilor, cât și persoanelor adulte care caută să înțeleagă mai bine dinamica energiei intime și modul în care inteligența relațională duce la prosperitate psihologică și financiară.

Timp de o oră și jumătate, Gáspár și Raluca vor împărtăși sub forma unui dialog, din experiențele  lor profesionale și personale, transformând știința relațiilor într-un subiect accesibil pentru mintea fiecărui participant. Seara se va încheia cu secțiunea de întrebâri și răspunsuri, în care publicul va putea să le adreseze întrebări în mod direct celor doi psihoterapeuți și autori.

Participarea este gratuită, accesul în sală se face în bază unei înscrieri online, aici:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScF6UXY2XGbkhcQUgnjMdQgH_oY8LMf-6K_H01qebkx3nUQpw/viewform

Evenimentul se va desfășura la Sala Luceafărul, fostul Cinema PRO, str. Ion Ghica nr. 3. Sala are 500 de locuri și accesul se va face cu începere de la ora 18. În seara evenimentului, cinci dintre participanți pot câștiga prin tragere la sorți un exemplar din volumul Sufletul banilor, semnat de Lynne Twist.

Despre gazdele evenimentului:
 Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeută imago certificată internațional, creatoarea Jocurile Minții și autoarea cărții Terapie 1 la 1 cu sinele tău (aflați aici mai multe despre carte: https://www.paginadepsihologie.ro/produs/terapie-1-la-1-cu-sinele-tau/ 

 Gáspár György este autor și psihoterapeut imago certificat internațional, fiind, de asemenea, președintele AMPP, al Academiei de Terapie Imago din România și cofondator Pagina de Psihologie. Gâsești mai multe cărți aici: https://www.paginadepsihologie.ro/produs/pachet-gaspar-gyorgy/

Curs online gratuit:
Dincolo de acest eveniment, Relația cu banii în cuplu este și titlul celui mai recent curs online- gratuit realizat de Școala de Bani, în colaborare cu Gáspár György. În cadrul acestui curs video, Gáspár îți prezintă principiile inteligenței relaționale și modul în care discuțiile conștiente despre bani pot atrage în viața ta stabilitatea emoțională și materială. Fiecare lecție este menită să te ajute în dezvoltarea unui obicei benefic pentru intimitatea financiară în cuplu. Zece lecții. Zece conștientizări. Zece noi obiceiuri. Setează-ți intenția pentru ceva simplu, valoros și de impact. Partea bună este că nu ai nimic de cumpărat, de făcut sau de pregătit pentru a începe cursul. Îl poți face în orice moment al zilei. Chiar și în perioadele mai aglomerate, deoarece nu durează mai mult de zece minute lecția. Cursul va fi accesibil pe platforma școaladebani.ro, începând cu data de 14 februarie, 2024.

Informații suplimentare pe  https://www.paginadepsihologie.ro/