Binele și frumosul: El Studio aduce bucurie de Crăciun copiilor defavorizați din București

Alte articole

Binele și frumosul: El Studio aduce bucurie de Crăciun copiilor defavorizați din București

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Umanitatea se reflectă în gestul simplu, menit să aducă bucurie! În pragul sărbătorilor de iarnă, rețeaua de saloane de înfrumusețare El Studio se alătură Asociației Omis pentru a aduce zâmbete pe chipurile a peste 40 de copii – sunt tineri care provin din medii defavorizate care au primit articole de îmbrăcăminte și dulciuri, alese fix pe gustul lor.

Această inițiativă umanitară nu este nouă pentru El Studio, care a făcut parte din numeroase parteneriate anterioare ale Asociației Omis. În fiecare an, eforturile lor unite aduc lumină în viețile copiilor a căror realitate este marcată de provocări și lipsuri.

Scopul acestor campanii este acela de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor, de vârste diferite și confruntându-se cu diferite provocări, în diferite etape ale propriei existențe. Prin gesturi simple, dar de impact, El Studio și Asociația Omis speră să ofere nu doar bunuri materiale, ci și bucurie, speranță și momente memorabile în prag de sărbători.

„Suntem încântați să ne alăturăm Asociației Omis pentru a aduce zâmbete pe chipul acestor copii minunați. E important să fim alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru și să le arătăm că nu sunt singuri, mai ales în această perioadă specială a anului”, a declarat Cristian Cosat, General Manager, El Studio.

În prag de sărbători, această inițiativă este o amintire a importanței de a împărți bucuria și de a întinde o mână de ajutor celor care au nevoie, transformând Crăciunul într-un moment de solidaritate și iubire pentru toți.

Filosoful spune că binele, adevărul și frumosul sunt una – și se vede că filosoful fie a vorbit cu Moș Crăciunul El Studio Style care a venit la copiii ocrotiți de Asociația Omis, fie călătorise în timp ca să vadă chipurile copiilor când au primit cadourile și mai ales când și-au adus și ei colinda la El Studio Style Pantelimon, unde au fost întâmpinați cu drag de Mihaela Turcu și profesioniștii frumuseții. S-a cântat, s-a râs, s-au spus povești și copiii au fost răsfățați cu mici ritualuri, adecvate vârstei lor.

 

 

 

 

Prin gesturi de generozitate și empatie, El Studio și Asociația Omis demonstrează încă o dată faptul că fiecare contribuție contează și poate aduce o rază de lumină în viețile celor care se confruntă cu dificultăți.

Este încă o dovadă că ceea ce se numește Spiritul Crăciunului chiar există și arată puterea pe care o are comunitatea de a aduce schimbări pozitive în viața fiecăruia. Un gest de generozitate face bine atât celui care primește, cât și celui care oferă. Ne apropiem unii de alții, organic și afectiv, și prin aceste fibre se formează acel spirit comunitar, despre care se spun multe, dar rămâne o noțiune abstractă până nu vedem cum ne putem schimba în bine viețile unul altuia și puterile noastre se unesc.

 

 

Ție, cititorului și mai cu seamă cititoarei, îți dăm în dar câteva idei de manichiuri de sărbătoare, create de specialiștii de la El Studio!

Dungi roșii și verzi: Folosind culorile tradiționale ale Crăciunului, poți crea un design simplu dar festiv;

Steluțe și brăduți: Desenează sau folosește motive decorative în formă de brăduți, globuri sau steluțe aurii și argintii.

Nuanțe de albastru și argintiu: Culorile reci pot fi perfecte pentru a evoca imaginea zăpezii;

Glitter și efecte de gheață: Folosește lacuri cu sclipici sau accente care să creeze efectul de gheață pe unghii;

Reni și Moș Crăciun: Pune reni, căciuli roșii sau chiar chipul Moșului pe unghii pentru un aspect jucăuș, plin de bucurie;

Sclipici auriu sau argintiu: Adaugă unghiilor un plus de strălucire, evocând astfel atmosfera de sărbătoare;

Cifre sau ceasuri: Dacă vrei să te pregătești pentru petrecerea de Revelion, poartă cifre sau ceasuri pe unghii pentru a marca trecerea în noul an;

Prințesele zăpezii: Creează un design delicat cu fulgi de zăpadă sau personaje inspirate din povestea „Crăiasa Zăpezii”.

Gradient de culori: Folosește o combinație de nuanțe reci, precum alb, albastru deschis și mov, pentru a pune în valoare frumusețea iernii.

Dacă vă încumetați să încercați asta acasă, vă admirăm! Pentru orice alte intervenții, există El Studio!

www.el-studio.ro

www.promo.el-studio.ro

www.shop.el-studio.ro

www.laser.el-studio.ro