Be my MURMUR Valentine! – pe 14 februarie MURMUR, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood, lansează prima linie de lenjerie

Alte articole

Be my MURMUR Valentine! – pe 14 februarie MURMUR, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood, lansează prima linie de lenjerie

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

MURMUR te invită să-ți sărbătorești Valentinul cu noua linie de lenjerie, adică într-un stil care stârnește un MURMUR de admirație!

București, 14 februarie, Sfântul Valentin 2024: după mai bine de un deceniu de când aduce în prim-plan siluetele feminine prin colecții prêt-à-porter, MURMUR, renumitul brand românesc ce a cucerit garderobele vedetelor internaționale precum Lady Gaga, Pamela Anderson și Paris Hilton, își extinde portofoliul prin lansarea primei sale linii de lenjerie intimă. Pe 14 februarie, MURMUR Lingerie se va dezvălui ca o celebrare a feminității, oferind femeii moderne un nou mijloc de exprimare a senzualității.

  Lansarea oficială a liniei MURMUR Lingerie pe 14 februarie marchează un moment istoric pentru brand. După mai mult de 11 ani dedicați colecțiilor prêt-à-porter, timp în care a explorat și redefinit formele și siluetele inspirate de boudoir-ul anilor ‘50, MURMUR reinterpretează pentru prima dată piesele semnătură ale brandului într-o colecție de lenjerie intimă ce îmbină luxul și confortul. 

Când este o femeie cu adevărat fericită în intimitatea ei? Atunci când se simte bine cu toate celulele corpului ei! Când știe că este frumoasă din toate punctele de vedere, când știe că este dorită, când se simte confortabil cu ceea ce dorește, când poate să se miște așa cum dorește, când nu se teme că lenjeria strâmtă îi va lăsa pe corp urme inestetice. Când lenjeria pe care o poartă o face să se simtă sigură de corpul ei, atrăgătoare, inspirată și inspiratoare! MURMUR știe toate acestea și astfel îți va anima fantezia și te va inspira să îți trăiești senzualitatea la cote maxime începând chiar cu Valentinul de azi!

Linia MURMUR Lingerie aduce în prim-plan materiale luxoase, semitransparente, confortabile și ultra-elastice, concepute pentru a se mula perfect pe formele naturale ale femeii. Fie că vorbim de corsete fără întărituri, body-uri elegante și accesorii versatile, toate piesele colecției MURMUR Lingerie sunt create pentru a fi purtate atât în intimitatea căminului, cât și ca piese statement în ținutele de zi cu zi.

„Am dorit să explorez relația dintre îmbrăcăminte și corp, punând în valoare liniile retro ale designurilor mele semnătură, într-un mod care să ofere libertate totală purtătoarei. Am eliminat sârmele și constrângerile specifice, oferind în schimb flexibilitate prin materiale ultra-elastice, ceea ce ne-a permis să adresăm o gamă variată de mărimi, de la XS la XXL”, a declarat Andreea Bădală, designer și fondator MURMUR despre noua linie de lenjerie.

Debutul liniei de lenjerie a avut loc la New York în iulie 2023, unde a fost întâmpinată cu entuziasm de piața americană. Începând cu această lună, colecția este oficial disponibilă în peste 20 de magazine specializate din Statele Unite, consolidând astfel prezența internațională a brandului. MURMUR a fost, de asemenea, parte a juriului la The Best of Intima Awards 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de lenjerie din New York, demonstrând influența și recunoașterea brandului în industrie.

Imaginile de campanie, semnate de renumitul fotograf Vogue Lukas Dvorak, captează esența colecției: feminitatea, senzualitatea, modernitatea și declarația de stil.

Linia de lenjerie MURMUR este disponibilă pentru achiziție începând cu 14 februarie pe website-urile www.murmurstore.com și www.murmur.ro, precum și în locațiile fizice: MURMUR Showroom Str. Dr. Burghelea 16, respectiv MURMUR Promenada Mall.

Despre MURMUR:

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Universul MURMUR poate fi descoperit:

Website oficial: www.murmur.ro

Pagina de Instagram: @murmurclothing

Pagina de Facebook: www.facebook.com/MurmurClothing

Pentru informații suplimentare sau solicitări media:

Teodora Moldovan

Teodora.moldovan@dbopeople.ro

0748111054