Ba da, Badagoom, fug!

Alte articole

Ba da, Badagoom, fug!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vino să vorbom despre sport și viață, alături de Alex Corneschi și dr Oana Ciuhureanu. Și de niște vitamine sub formă de jeleuri funny… Badagoom!

Sănatatea fizică și psihică este la …un gummie distantă Intr-o lume în continuă schimbare, atenția către sănătatea fizică și psihică este un subiect care ar trebui să ne preocupe pe toți, studiile medicale demonstrând că majoritatea oamenilor suferă de un deficit de vitamine.

În sprijinul sănătății noastre, vine BADAGOOM o companie de vitamine premium produse în Germania, care a creat vitaminele sub formă de gummies, fără zahăr, fără gluten, vegane și NON-OMG, care conțin doza zilnică recomandată de nutrienți.

Plecând de la nevoia conștientizării importanței sănătății mintale dar și a eliberării de convenții arhaice, BADAGOOM organizează câteva seri de conversații deschise în cadrul OTOTO, alături de medici specializați în psihologie și nutriție, dar și sportivi și lideri de opinie, pe tema anxietății dar și a stilului de viață sănătos ce include sportul și alimentația echilibrată.

Misiunea BADAGOOM este de a inspira oamenii să devină proactivi în ceea ce privește bunăstarea lor, extinzând durata și calitatea vieții, așa că vino cu noi intr-o aventură de redescoperire a calitătii vieții în cadrul OTOTO Talks.