ADN-ul de la capete se degradează – Uriage are grijă de capete și frumusețea îți păstrează!

Alte articole

ADN-ul de la capete se degradează – Uriage are grijă de capete și frumusețea îți păstrează!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Secvențele de ADN dinspre capetele cromozomilor se numesc telomeri – ei protejează ADN-ul de fiecare dată când celula se divide. Prin uzură, în timp, ei se scurtează. Dacă le-am putea păstra lungimea, ne-am putea păstra și tinerețea. Cine ne garantează asta? Pe scurt, nimeni, dar există tehnologii și cercetări care au găsit atât principalii dușmani ai telomerilor, cât și principalii lor aliați. Cunoscându-i și pe unii și pe alții, acționăm în favoarea frumuseții și tinereții noastre. De la aceste sănătoase și foarte științifice premise au pornit Laboratoarele Uriage atunci când au creat un elixir de frumusețe pe nume Uriage Age Lift.

Gama Age Lift de la Uriage este o linie antiaging extrem de inovatoare care asigură netezimea pielii, fermitatea trăsăturilor, volum, reducerea petelor, și în plus, oferă protecție UV. Mai mult decât atât, în gama Age Lift regăsim două patente URIAGE: BLUE LIGHT BARRIER și TELOMERS PROTECT.       

Serumul Uriage Age Lift conține o formulă îmbogățită cu ingrediente active anti-îmbătrânire (retinol + acid hialuronic) ce reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor, luptă împotriva pierderii tonusului și a lipsei de fermitate.

Pielea este protejată de efectele nocive ale poluării și de efectele nocive ale luminii albastre datorită tehnologiei Blue Light Barrier. În plus, sinergia retinolului și a AHA stimulează elasticitatea și îmbunătățește textura pielii. Pielea este mai moale și mai fermă, iar trăsăturile par netezite.

Laboratoarele Dermatologice Uriage au fost pionierii în protecția împotriva luminii albastre, și au păstrat această tehnologie-vedetă „BLUE LIGHT BARRIER”: un complex de ingrediente active care protejează împotriva efectelor oxidative legate de expunerea la mediul înconjurător și radiații și care protejează bariera cutanată. Lumina albastră este cea care ne face pielea să arate gri și ternă! 60% din oboseala și îmbătrânirea pielii feței și conturului ochilor este cauzată de lumina albastră de la dispozitive. Lumina albastră este o componentă naturală a radiației solare, face parte din lumina vizibilă (se găsește după razele UV, în spectrul luminii vizibile, cuprinsă între 400 și 500 nanometri) și este mai puțin energetică decât lumina UV, dar pătrunde mai mult la nivelul pielii și ochilor. Numită și „lumină vizibilă de înaltă energie”, lumina albastră „naturală” este emisă de soare și are efecte pozitive asupra organismului. Pe de altă parte, cea „artificială” este emisă de toate ecranele LED și are efecte nocive recunoscute.

TELOMERS PROTECT, un extract de spirulină bogat în ficocianină. Acțiunea sa ajută la limitarea scurtării telomerilor cauzată de razele UV și lumina albastră și, în acest fel, reduce deteriorarea celulară.

Gama AGE LIFT poate fi folosită de la vârsta de 30 de ani, iar testele clinice atestă că utilizarea produselor de două ori pe zi reduce până la 3 ori ridurile și oferă de 3 ori mai multă fermitate.

Conține ingrediente active concentrate anti-îmbătrânire ce acționează sinergic. Acest ser intensiv pentru lifting și fermitate acționează simultan asupra ridurilor, fermității și asupra agresiunii zilnice a pielii: lumina albastră, razele UV, poluare, stres, oboseală.

Produsele URIAGE sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.

Uriage.ro (Instagram) / Uriage.Romania (Facebook) / Uriage.co