Noul exfoliant pentru ten vin cu sâmburi și ulei de caise, cu miere și ulei de mușcată pentru fețe care devin radioase și nu uscate!
Știți povestea și câteodfatâ chiar o simțiți fizic: pe suprafața pielii se adună un strat de sebum amestecat cu celule moarte, câteodată și cu praf și poluanți din atmosfea încărcatâ a orașului. Acesta este gros și biune lipit și nu se lasă înlâturat nici de laptele demachiant, nici de apa micelară, nici de șervețelul demachinant și nici chiar de apa simplâ – este nevoie de puțină abraziune, ceea ce le nivelul feței se numește „exfoliere”.
Exfolierea este un procedeu cosmetic pe care îl poți face foarte bine și în intimitatea casei tale și care te ajută să îți revigorezi tenul, să scapi de celulele moarte și să grăbești regenerarea celulară.
Frecvența ideală? O dată pe săptămână.
Obiectivul? O piele sănătoasă și radioasă.
În funcție de tipul tău de ten, îți vei alege și ingredientele potrivite pentru exfoliere, deoarece calitatea gomajului depinde de mărimea semințelor și substanțelor conținute.
Toate bune și frumoase, dar oricine a încercat asta acasă știe că în urma exfolierii cu adevărat tenul pare mai cutat, mai alb, mai strâlucitor, dar după un interval de timp care variază de la cârteva minute la câteva ore apare o uscăciune cu totul nedorită. Dacă tenul este sensibil, în câteva minute va ajunge să se înrășească și/sau să „țină”, ba chiar să semene la atingere cu un pergament din Egiptul antic. Aceasta deoarece particulele exfoliante pot fi hiperagresive cu pielea până la rănirea ei mai mult sau mai puțin superficială. În plus, procedeul cere și o cantitate mare de apă – iar dacă apa de la robinet pe care o folosim este dură ea va usca tenul, ceea ce ajunge aproape să anuleze efectele benefice ale operațiunii de curățare pe care cu triumf o încheiasem.
Așadar, știm, cu toate cele care avem tenul sensibil, cât de important este să fim prudente cu exfolierea. Mărturisesc cu mâna pe inimă: adesea renunțam la acest pas tocmai din cauza fricii de uscarea tenului. Dar toate aceste cazne se apropie de sfârșit, deoarece s-a lansat un produs de gomaj cu adevărat eficient fiind în același timp incredibil de blând, care folosește particule din sâmburi de caisă, coroborat cu emolienți naturali compatibili care repară tenul în timp real, astfel încât nu mai trecem prin faza de uscăciune de care ne temem.
Este viorba despre exfoliantul facial pe bază de caise din gama Express Beauty de la APIVITA. Caisele zemoase și delicioase sunt recunoscute pentru că permit o curățare eficientă și delicată a tenului fără a-l deshidrata. Ele pot calma pielea inflamată și au proprietăți emoliente.
Exfoliantul cu caise de la APIVITA se adresează tenului sensibil, deoarece el integrează în formula sa doar ingrediente care nu agresează sau deshidratează pielea. Sâmburii de caise măcinați extrem de fin vin să exfolieze cu blândețe, pentru ca mai apoi uleiul de caise, mierea și extractul de castravete să amelioreze textura pielii și să îi dăruiască luminozitate. În plus, apa din formula exfoliantului a fost înlocuită de o infuzie de trandafir sălbatic, care are rol antioxidant, completat de efectul uleiului esential de mușcată care hidratează și dă un boost de tinerețe
Gomajul se aplică pe piela umedă prin mișcări circulare, o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de nevoile tenului tău. Atenție, oricât ar fi de protector produsul folosit, gomajul trebuie încadrat în rutina de îngrijire – ține seama de acest lucru și folosește apoi un lichid de hidratare și cremă sau ulei.
Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.
Preț recomandat, începând de la 60 de lei.